2 Şubat 2010 Salı

gözün gibi bak

Beyoğlu Belediyesi ile Atlas Dergisi'nin Ortaklaşa Düzenlediği, "Beyoğlu- Gözün Gibi Bak" İsimli Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı.

Yarışmada birinciliği 'Ahmet Tarımcı - BeyoğluÇeşitlemesi 1' adlı eseriyle kazandı.

Beyoğlu Belediyesi ile Türkiye'nin keşif ve coğrafya dergisi Atlas'ın ortaklaşa düzenlediği "Beyoğlu - Gözün Gibi Bak!" başlıklı fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Amatör ya da profesyonel bütün fotoğrafçılara açık yarışma, İstanbul'un en özel köşelerinden Beyoğlu'nu, dünyanın buluştuğu semti konu aldı; renklerine, zenginliğine, yaşama biçimlerine baktı.

1 Aralık 2009 – 15 Ocak 2010 tarihleri arasında yarışmaya katılan yaklaşık 1000 fotoğrafı değerlendiren juri dereceye girenleri belirledi. 6 eserin dereceye girdiği yarışmada birinciliği Ahmet Tarımcı. 'Beyoğlu Çeşitlemesi 1' adlı eseriyle kazandı. Böylece Tarımcı, 5 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu. İkinciliği Ercan Aydeniz- Bekleyiş, üçüncülüğü iseHüseyin Yıldız - Galata Kulesi adlı eseriyle aldı. Dereceye giren eserler, Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde 30 Mart – 8 Nisan 2010 tarihleri arasında fotoğraf severlerle buluşacak.


Dereceye giren eserler ise şöyle:

1. Ahmet Tarımcı "Beyoğlu çeşitlemesi 1" (İstiklal Caddesi)
2. Ercan Aydeniz "Bekleyiş" (Taksim Metrosu)
3. Hüseyin Yıldız "Galata Kulesi" (Galata Kulesi)
Mansiyon 1. Aydın Berk Bilgin: "Zaman" (İstiklal Caddesi)
Mansiyon 2. Osman Bahri Turgut: "Seçim" (Doğan Apartmanı)
Mansiyon 3. Cem Türkmen: "Çekip Gitmek" (İstiklal Caddesi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder