9 Şubat 2010 Salı

Isparta Belediye Tiyatrosu Sahne Almaya Hazırlanıyor


Isparta Belediyesi Tiyatrosu yeninden sahne almak için çalışmalarına başladı. İki perdeli müzikli kabare oyunu ile yeniden sahne alacak olan ekip, çalışmalarını Barış Karabulut yönetiminde sürdürüyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Arıtürk, Isparta Belediyesi bünyesindeki tiyatronun, 22 kişilik gönüllü yeteneklerden oluşan kadrosu ile çalışmalarına başladığını söyledi. Arıtürk, "Isparta Belediyesi Şehir Tiyatrosu, perdelerini 2 perdelik müzikli kabare oyunu ile sahnelemeyi düşünüyor. Oyunu derleyen ve yöneten kardeşimiz Barış Karabulut ve oyuncularımız amatör olmalarına rağmen çok istekli ve azimli bir şekilde programa hazırlanıyorlar." dedi.

Tiyatro işinin bir ekip işi olduğunu ifade eden Arıtürk, Ispartalılara, çevre illere ve ilçelere güzel bir oyunla 'merhaba' demek istediklerini kaydetti. Buna bağlı olarak tiyatroyu izleyicilere daha çok sevdirmek için izleyicileri güldürmeyi ve izleyicileri günün stresinden bir günlük de olsa kurtarmayı amaçladıklarını ifade eden Arıtürk, "Oyunu mart ayında halkımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Haftanın belirli günlerinde oyunumuzu halkımıza sergilemeye devam etmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder