26 Şubat 2010 Cuma

!f 2010'un Ankara ayağı başlıyor


!f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin Ankara ayağı bugün başlıyor.

Keş!f, Hit Filmler, Erkeklik Halleri, Sesli Yaşam, Fantastik Filmler, Sessiz ve İsyankar, Dünyanın Çivisi, “Açılım”, Gökkuşağı, !f Kült, !f Kısalar, Nöbetçi Sinema ve Özel Gösterim bölümleri altında birçok bağımsız yapım Ankaralı seyircilerle buluşacak.

Gösterimler CEPA Alışveriş Merkezi’ndeki AFM salonlarında gerçekleşirken, Türkiye’den Kısalar bölümündeki kısa filmler de Ankara Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi (İLEF), ODTÜ Görsel İşitsel Sistemler Araştırma ve Uygulama Merkezi (GİSAM) ve Türk-İngiliz Kültür Derneği’nde (TBA) izlenebilecek.

Ankara'daki program, 25-28 Şubat tarihleri arasında, 4 gün sürecek. Gösterimler bugün, "Dünyanın Çivisi" bölümündeki, gıda endüstrisinin şok edici yüzünü gözler önüne seren Food, Inc (Gıda, Ltd.) adlı belgesel ile başlıyor. Kısa film programı da bu sabah AÜ İLEF'de, "Biz Burada İyiyiz" başlıklı seçki ile başlayacak.

Filmlerin gösterim şemasına festivalin web sitesinden ulaşmak mümkün. Bilet fiyatları tam 12 TL, öğrenci 10 TL. Hafta içi saat 19.00’a kadarki gösterimler ve yerli filmler 5 TL iken 21.30 - 22.00 seansları 13 TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder