23 Şubat 2010 Salı

Çocuklar için Notada Yazmayanlar İş Sanat'ta Devam Ediyor.


Oyuncu Memet Ali Alabora ve piyanist Emir Gamsızoğlu, geçen sezon gördükleri yoğun ilgi üzerine çocuklara klasik müzik sevgisi aşılamayı hedefleyen interaktif gösterilerini İş Sanat'ta sahneleyemeye devam ediyorlar.

Çocuklar bu eğlenceli gösteri ile bebeklikten itibaren dinledikleri birçok ninniden, çok sevdikleri ünlü çocuk şarkılarına kadar klasik müziğin aslında kendilerine hiç de uzak olmadığını keşfediyorlar.

Yıllarca klasik müzik sayesinde çok eğlenen ikili, bu eğlenceli projeyi Türkiye'nin pek çok yerinde yetişkinlerle paylaştıktan sonra şimdi de İş Sanat'ta çocuklarla buluşturuyor.

"Klasik müzik deyince aklınıza ne geliyor" sorusundan yola çıkan gösteri çocukları klasik müziğin büyülü dünyasını keşfe çıkarıyor. Çocuklar gösterinin bir parçası olan soru cevaplarla öğrenirken, aynı zamanda klasik müziğin en güzel örneklerinden bir seçkiyi de dinliyorlar.

Emir Gamsızoğlu ve Memet Ali Alabora, çocuklara bildikleri melodileri dinletmek, bilmediklerinden keyif almalarını sağlamak ve müzikli hikâyeler anlatmak üzere müzisyen arkadaşları viyolonsel sanatçısı Jülide Canca ve keman sanatçısı Deniz Toygür ile birlikte İş Sanat sahnesinde olacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder