14 Şubat 2010 Pazar

'Bir Gün Bir Fotoğraf' Maltepe Nazım Kültürevinde


Volkan Doğar'ın hayatın her anına, sokağa ve insana dair temaslarını yansıtan fotoğraflar Bir Gün Bir Fotoğraf başlığıyla Maltepe Nazım Kültürevi'nde sergileniyor.

Fotoğraf sanatçısı Volkan Doğar’ın bir ay boyunca İstanbul'un sokaklarını karış karış gezerek, vizörünün süzgecinden geçirdiği fotoğraflarından oluşan sergi “Bir Gün Bir Fotoğraf – İstanbul” bugün Malzete Nazım Kültürevi’nde açılıyor. 13 Mart’a kadar izlenebilecek olan serginin açılışı bugün saat 19.00’da yapılacak. Bir belgesel fotoğraf çalışması olan “Bir Gün Bir Fotoğraf – İstanbul”, hayatın her anına, sokağa, insana dokunmaya, uzak kaldıklarımıza doğrudan tanıklık etmeye davet ediyor.

Fotoğrafa 2001 yılında başlayan Volkan Doğar, Marmara Üniversitesi Haber Ajansı’nda fotoğraf editörü ve istihbarat şefi olarak çalıştı. Ulusal ve Uluslararası birçok yayın için foto-röportajlar üretti. Era Medya Dergi Grubu’nda dört yıl sürdürdüğü fotoğraf editörlüğü görevinden ayrılıp, serbest fotoğrafçı olarak, belgesel fotoğraf projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder